Om Continova

CONTINOVA AB - ER TOTALENTREPRENÖR FÖR PROFESSIONELL

UTRUSTNING OCH FÖRBRUKNINGSMATERIAL TILL DÄCK- OCH BILVERKSTÄDER

Service-Kunskap-Erfarenhet-Kvalitet

Dessa kärnvärden gör att Continova erbjuder däckservice- och bilverkstäder högkvalitativ verkstadsutrustning och förbrukningsmaterial som motsvarar kunders och myndigheters krav. Vårt riktmärke är att alltid vara den främste i vår bransch och med vår kvalitetsnivå uppfattas som den främste affärspartnern. Kvalitetsnivån vilar på personalens aktiva kvalitetstänkande och lagarbete i alla funktioner.

Från idé till färdig verkstad

Vid behov av ombyggnad eller nybyggnad av Er verkstad kontakta oss så går vi gemensamt igenom de planer Ni har och gör en behovsanalys. Vi gör tillsammans en sammanställning och en skalenlig ritning över Er verkstad i 2- och 3-dimensionellt format. All utrustning placeras ut på sin rätta plats för att Ni ska kunna utnyttja ytorna på bästa sätt. Ni får en perfekt visualisering av Er verkstad och ett färdigt material att överlämna till Er arkitekt.

Service/support

Vi monterar utrustning och utför teknisk service i hela Sverige. Efter montering tillhandahåller vi serviceavtal om så önskas. Vårt huvudkontor hjälper Er med teknisk support och utbildning av vår levererade utrustning.

Motorvägen in i vårt lager - Snabbhet när Ni vill

Här får Ni en tydlig överblick över vårt sortiment, priser, Er orderhistorik m m. Web-shopen är tillgänglig hela dygnet plus att Ni erhåller 1% extra rabatt på hela ordern.

Smidigare-Snabbare-Tydligare-Ekonomiskt-Kontroll

Smidigare Ni kan när som helst göra Era inköp
Snabbare Skriv in Ert användarnamn och lösenord, välj de varor Ni behöver och Ni får varorna levererade till Er leveransadress
Tydligare Ni har hela vårt samlade utbud framför Er
Kontroll Ni har hela tiden kontroll på vad som finns på lager, lätt att följa Er orderstatus, se Er orderhistorik m m

Om Ni ej är användare av vår web-shop vänligen fyll i Era kontaktuppgifter under fliken Mitt konto eller kontakta oss för inloggningsuppgifter så kan Ni handla redan idag!